Baan Thai Frogner AS

aromaterapi

Aromaterapi med eteriske oljer

Er du intressert i en Aromaterapi behandling med eteriske oljer som er skånsomme for huden?

Aromaterapi er en av våre mest populære behandlinger, og det er ikke uten grunn. I aromaterapi kombineres massasje med eteriske oljer og deilige dufter for å redusere stress og gi en indre ro. Dette er den perfekte behandlingen for deg som trenger en oppladning i en hektisk hverdag.

Hva er aromaterapi?

Aromaterapi er bruk av planters aromastoffer for å avspenne muskler og behandle sykdom. Aromastoffene kommer fra eretiske oljer som lett absorberes fra hud. I aromaterapi kombineres disse eteriske oljene med en fetere massasjeolje for å gi en glatt og deilig massasje. Enkelte oljer kan stimulere blodsirkulasjonen og virke lindrende ved muskelsmerter.

Hva er eteriske oljer?

hva er eteriske oljer

Helt siden tidenes morgen har mennesker brukt urter og planter for å behandle sykdom og forebygge plager. Oljer ble hentet ut fra planter i både det gamle Kina og Egypt. På 1000-tallet videreutviklet den arabiske filosofen Avicenna destillasjonsprosessen – noe som resulterte i renere eteriske oljer. Rene ingredienser og friske dufter ga også en følelse av velvære på den tiden, slik det gjør i dag.

Eteriske oljer reduserer stress

Eteriske oljer aromaterapi reduserer stress

Hverdagens mange gjøremål og plikter kan bli mye for selv de tøffeste. Stress kan ha en rekke uheldige effekter på kroppen, som blant annet hodepine, migrene, svimmelhet, dårlig nattesøvn, uro og ustabilt humør. På Baan Thai Frogner har vi sett den gode effekten bruk av eteriske oljer i aromaterapi kan ha. Vi benytter skånsomme og nøye utvalgte oljer som lett absorberes av kroppen og gir flest mulig fordeler for våre kunder. Duften fra de aromatiske oljene har en beroligende effekt og gir en deilig følelse av velvære.

Vil du selv oppleve den fantastiske effekten av aromaterapi? Bestill time hos Baan Thai Frogner i dag!

Del dette innlegget