Baan Thai Frogner AS

Aromaterapi

Aromaterapi er en lindrende behandlingsform hvor det brukes massasje og lukt for å redusere stress. I denne behandlingen brukes det eteriske oljer.

Hvorfor velge aromaterapi?

Aromaterapi som vi i Baan Thai i Oslo og omegn utfører er en behandlingsform hvor du som kunde vil oppleve maksimal avslapping og ro.  Essensielle oljer vil hjelpe deg i å finne ro i ellers en hektisk hverdag. 

Det er mange muligheter ved aromaterapi, så det er viktig med en samtale med teraputen om hvilke oljer som passer best for deg. Det gjøres ved oppstarten av behandlingen. Eteriske oljer brukes gjennom lukt, inhalasjon og gjennom massasje. 

Aromaterapi har egenskaper til å hjelpe kroppen med å forebygge, lindre og styrke områder som for eksempel: 

  • Immunforsvaret
  • Revmatiske plager
  • Infeksjoner
  • Opphoping av avfallsstoffer
  • Huden

Aromaterapi gir økt livsnytelse, kreativitet, energi og humør i hverdagen. Aromaterapi hos Baan Thai i Oslo og omegn kan være til hjelp om du har søvnproblemer og fremme din indre inspirasjon og harmoni.

Det er ingen medisinske bevis på at aromaterapi kurerer sykdom, men aromaterapi i kombinasjon med massasje kan bidra til økt velvære og generell trivsel. Oljene som brukes er ekstrahert fra forskjellige urter og planter. Naturlige oljer som oftest blir vannet ut gjennom massasjeolje eller vann ved bruk. 

Historie

Bruk av eteriske oljer for terapautisk bruk går langt tilbake til tidligere sivilisasjoner. Det har blitt funnet tekster fra kinesiske, egyptiske, romerske, indiske og greske sivilisasjoner rundt bruk av eteriske oljer. En av de eldste tekstene strekker seg helt tilbake til ca 2700-3000 f.k. Shen Nung “Pen Ts’ao” som er en katalog med over 366 urter og rundt 1000 urte sammensetninger. I “nyere tid” har flere kjemikere kommet med utgivelser om emnet. En av dem er den franske boken “Les Huiles Essentielles” som er gitt ut av kjemikeren Rene – Maurice Gattefossé i 1947. 

5 grunner til at aromaterapi kan hjelpe deg: 

  • Forsterk kroppen. De eteriske oljene har egenskaper som vil gi deg økt velvære og forsterke immunforsvaret. 
  • Få bedre søvnkvalitet. Aromaterapi vil gjøre din kropp mer avslappet slik at du får en bedre søvn. 
  • Gjør huden en tjeneste. Eteriske oljer hjelper huden med å opprettholde rett balanse slik at du får en jevnere hud. 
  • Ta vekk stress og bytt det ut med ro. Aromaterapi er en behandlingsform som baserer seg på å gjenopprette kroppens ro. 
  • Få bedre fordøyelse. Aromaterapi kan hjelpe ved dårlig fordøyelse ettersom egenskapene i de eteriske oljene er fordøyelsesfremmende.  

Vi har flere lokaler på Frogner mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har også en avdeling i Asker. Velkommen til oss i Baan Thai for en forfriskende og helbredende behandling.