Baan Thai Frogner AS

Fotmassasje

Hver dag bruker du føttene til å gå flere tusen skritt. Det er en god ide å gi bena en pause og redusere eller forhindre eventuelle plager som kan komme opp. 

Gjennom strekking og massasje av føttene vil du oppnå økt velvære, få løst opp i stive muskler og løst opp sener. Gjennom fotmassasje stimuleres indre organer gjennom klemme og kna teknikker under føttene. 

Føttene har veldig mange forskjellige trykkpunkter hvor hvert punkt er relatert til forskjellige kroppsorganer. Ved massasje av føttene stimuleres de aktuelle delene av kroppen gjennom nervesystemet. 

Hva skjer under en fotmassasje? 

Behandlingen starter med en samtale med terapauten om dine behov og hvilke eventuelle plager du har. Etterhvert vil føttene dine bli rengjort og klargjort for videre behandling.

Etter rengjøringen av føttene blir det oftest påført en olje eller krem ut fra hva du som kunde prefererer. Dette er for å pleie huden og gjøre det lettere for terapauten å massere og behandle føttene. 

Terapauten vil da behandle punkter under føttene, tærne og eventuelt anklene og leggene ut fra hva kunden har forklart i den forberedende samtalen. Denne prosessen foregår gjennom gnidning, stryking og knaing av føttene. Behandlingen bidrar til oppløsning av anspent muskulatur og økning av sirkulasjonen i føttene. 

Behandlingen vil hjelpe deg med å bedre velvære nivået og redusere spenning og tretthet. Behandlingsmetoden er utviklet gjennom forskjellige orientalske massasje teknikker som yoga, Shiatsu, kinesisk massasje og fotsoneterapi. 

Vurderer du klassisk thaimassasje? Les mer om klassisk massasje behandling her 

5 grunner til å velge fotmassasje: 

  • Unngå ømme føtter og ubehag. Ved å gjennomføre en fotmassasje behandling vil du hjelpe føttene med å holde seg i optimal tilstand. 
  • Har du urolige bein? Etter endt fotmassasje opplever mange at beina blir mer rolig. 
  • Slapp av og få økt din generelle velvære. Enhver Thai massasje kan hjelpe deg med å stresse ned og roe ned kroppen. Fotmassasje er noen av de mest avslappende massasjene vi i Baan Thai i Oslo og Asker utfører. 
  • Fotmassasje kan hjelpe kroppen med å redusere hevelser i bena etter stor belastning eller slitasje. Dersom hevelsen er nyoppstått anbefales det derimot å kontakte lege. 
  • Fremskynd fjerning av avfallsstoffer gjennom stimulering av punkter under beina. 

Vi har tre lokaler på Frogner mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har lokaler i Thomas Heftyes gate 52 og Bygdøy Allé 55 og 56. Vi har også en avdeling i Asker i Knud Askers vei 5. 

Velkommen til oss i Baan Thai for en forfriskende og behagelig fotmassasje.