Baan Thai Frogner AS

Klassisk thaimassasje

Den klassiske Thai behandlingen! Her kombinerer vi teknikker fra yoga og akupressur og egner seg til behandling av mot ømhet, stivhet, anspenthet og stress.

Klassisk thai massasje vil hjelpe kroppen din med å forebygge sykdommer og hjelpe kroppen helbrede seg selv. Behandlingen vi i Baan Thai i Oslo og omegn gir går kort forklart ut på å balansere kroppens energisystem og stimulere nervesystemet gjennom en heldekkende massasje. Thaimassasje beskrives som energigivende og avslappende, men samtidig fleksibilitet, sirkulasjon og bevegelses forsterkende og dypt stress lindrende behandling.

Denne behandlingen kalles også for thai bodywork, passiv yoga, yoga massasje eller assisterende yoga. Originalt kalles denne behandlingsmetoden “nuat phaen boran” som betyr “massasje fra oldtiden”. 

Klassisk thaimassasje er en behandlingsmetode som har fantes i over 2500 år. Denne tradisjonelle massasjen kommer fra Sørøst Asia fra thailandske munker som benyttet metoden som en del av medisinen.

Ved å ta en klassisk thaimassasje behandling hos oss i Baan Thai i Oslo og omegn vil behandlingen starte med en samtale med terapauten. For å få best nytte av behandlingen er dette viktig ettersom dine preferanser om hvilke metoder som passer deg best vil komme frem. Noen ønsker en behandling hvor terapauten bruker mye kraft, noen vil heller ha en mildere behandling. Vi tilpasser hver behandling etter kundens individuelle behov. 

5 grunner til å velge klassisk thaimassasje:

  • Få løst opp i stive muskler og få større bevegelighet. Ved å ta en klassisk thaimassasje behandling vil du kjenne at kroppen føles bedre.
  • Få senket stressnivået og slapp av. Er hverdagen full av stress og ting som må gjøres? Ta en klassisk thaimassasje behandling og kjenn at kroppen får ro. 
  • Forebygg skader og hjelp kroppen med å helbrede seg selv. Gjennom klassisk thaimassasje vil muskler og sener bli bedre forberedt og motstandig mot skader. 
  • Få en massasje som har en lang historie fra flere tusen år siden. Thaimassasje har blitt utført i over 2500 år. 
  • Bli revitalisert! Klassisk thaimassasje går ut på å balansere kroppens energisystem og stimulere nervesystemet til å få deg til å kjenne mer energi og maksimal velvære. 

Baan Thai har tre lokaler på Frogner i Thomas Heftyes gate 52 og Bygdøy Allé 55/56 som er mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har også en avdeling i Asker ved Knud Askers Vei 5. 

Vurderer du skulder og nakkemassasje? Les mer her

Vi opererer gjennom drop in og bestilling. Velkommen for en forfriskende og avslappende behandling hos oss i Baan Thai!