Baan Thai Frogner AS

Ryggmassasje

Sliter du med ryggsmerter eller kjenner du at du er stiv i ryggen? Da passer ryggmassasje for deg. 

Ved ryggmassasje hos oss i Baan Thai i Oslo og omegn vil du få en behandling som vil hjelpe kroppen din med plager i ryggen. Ryggmassasje vil få ryggen din til å føles bedre og din allmenne velvære vil øke.  

Ryggsmerter er utbredt, forskning viser at 15-20% opplever til enhver tid å ha ryggplager. Grunnene til dette er flere, men i hovedsak oppstår ryggsmerter ved dårlig sittestilling over lengre perioder, stress og spenning i muskulaturen. Ryggen belastes mye i løpet av hverdagen. Uansett hva man jobber med eller hva man gjør på fritiden. Ryggsmerter kan oppstå ved feil belastning under trening, vond seng eller ved tunge løft. 

 

Hvorfor velge ryggmassasje? 

Forskningen viser at ved å gjennomføre en massasjebehandling vil det ikke bare føre til økt velvære, men også andre gunstige helsefremmende effekter. Ved å få løst opp i muskulaturen og stimulere musklene vil kroppen frigi hormoner som kan redusere blodtrykket, lindre smerte og lette psykiske plager. Ved å gjennomføre ryggmassasje behandling hos oss i Baan Thai i Oslo og Asker vil du oppleve å få økt bevegelighet og løsnet opp stivhet i korsrygg. 

Vi er erfarne massører med lang erfaring innen ryggmassasje. Noen av de vanligste muskelknutene kan sitte dypt og være vanskelig å behandle. For å oppnå best effekt av massasjen må det brukes kraft og treffe de rette punktene. Du som kunde styrer dette ettersom massøren vil tilpasse behandlingen etter dine behov. Noen ønsker en avslappende ryggmassasje, andre ønsker oftest en dyptgående og kraftfull massasje. 

Hos oss i Baan Thai i Oslo og Asker kan vi kombinere ulike massasjebehandlinger for å nå dine ønsker og behov. For eksempel så henger ryggplager ofte sammen med skulder og nakke. Du kan forespørre dette under samtalen før behandlingen sammen med massøren. 

 

5 grunner til å velge ryggmassasje. 

  • Ta tak i ryggen og få orden på ryggen. Gjennom å ta ryggmassasje behandling hos oss i Baan Thai i Oslo og Asker vil du få vekk stivhet og få økt bevegelighet i ryggen. 
  • Reduser stress og få økt din generelle velvære. 
  • Gi deg selv en pause i hverdagen og gi kroppen en helbredende opplevelse. 
  • Kom frampå med behandling av ryggen. Ryggskader er ofte veldig ubehagelige og kan ta lang tid før en blir bra igjen. Her gjelder det å være føre var. Det er lettere å holde ryggen frisk, enn å rette opp i skader. 
  • Få bedret sirkulasjonen i ryggen. 

Vi i Baan Thai i Oslo og omegn vil gi deg den avlastningen ryggen din venter på.