Baan Thai Frogner AS

Skulder og nakkemassasje

Sittet mye på kontoret i det siste? Skuldrene dine er lagd for å bevege seg! Denne behandlingen forebygger feil belastningsskader i skuldrer og nakke. 

Ved å ta skulder og nakkemassasje hos oss i Baan Thai i Oslo og Asker vil du få en massasje behandling som er fokusert på å mykne opp og løsne bindevevs massen i skuldre og nakke. Denne behandlingen er en av de mest behagelige massasjene vi i Baan Thai i Oslo og omegn tilbyr og kan tilpasses ditt behov. 

Hva kan skulder og nakkemassasje gjøre for deg? 

Skulder og nakke massasje løser opp stivhet og reduserer eventuelle smerter du har i nakke og skulderregionen. Forskning viser at enhver massasje kan løse opp anspent muskulatur, redusere stress i hverdagen og stimulere kroppen til å frigi hormoner som letter psykiske plager og reduserer blodtrykket. Om du kjenner smerter eller ubehag i skulder og nakke regionen er det lurt heller være frampå og løse problemet før det eventuelt utvikler seg til større smerter og ubehag. Vi i Baan Thai i Oslo og Asker vil hjelpe deg med å tilpasse behandlingen til dine behov. 

Om du kjenner dypere stivet ned korsryggen anbefales en ryggmassasje. Les mer om ryggmassasje her:   

5 grunner til å ta skulder og nakkemassasje: 

  • Slapp av og få en helbredende, stressenkende massasje. Ved skulder og nakkemassasje vil du få senket stressnivået og kjenne større velvære etter endt behandling.  
  • Få bedret sirkulasjonen i skuldrene og nakken. Det er lett for å bli stiv i skuldre og nakke ved mye sitting og dårlige positur holdninger. 
  • Unngå en ond sirkel, ta problemene før de kommer. Har du opplevd å kjenne ubehag i nakke og skulder? Da er det en god ide å gjennomføre en skulder og nakkemassasje hos oss i Baan Thai i Oslo og Asker. Muskulaturen vil da bli i bedre stand til å tåle lange dager på kontoret og oppstandelsen av stive og anspente muskler i skuldre og nakke vil være mindre sannsynlig. 
  • Gi deg selv en pause i hverdagen, glem alt av stress og ting som burde gjøres. 
  • Unngå medisinering. Om du kjenner smerter og ubehag i skuldre og nakke er det en god ide å prøve å løse problemet med massasje. Ved massasje frigjør kroppen smertedempende hormoner som kan føre til at du slipper å bruke smertestillende medisiner. 

Er du interessert i klassisk thaimassasje? Les mer her 

Vi har lokaler på Frogner mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har også en avdeling i Asker. Velkommen til oss i Baan Thai for en rolig, behagelig og helbredende behandling.