Baan Thai Frogner AS

Ryggmassasje i Oslo

Ryggmassasje i Oslo

Ryggen er en stor og viktig kroppsdel som tar mange tunge tak i hverdagen. Da er det kanskje ikke rart at ryggen også er en av kroppens største kilder til smerter og plager.

Bli kvitt plager og finn roen med en effektiv ryggmassasje hos Baan Thai Frogner!

Ryggen – en vanlig kilde til smerter og plager

Ryggen kilde til smerter og plager

I følge Norsk Helseinformatikk får 60-80% av mennesker ryggplager i løpet av livet. Ryggen belastes mye i løpet av hverdagen, uansett hvilken jobb man har eller hva man gjør på fritiden.

Ryggplager kommer gjerne som følge av feilbelastning under trening, dårlig sittestilling på kontoret, en vond seng eller tunge løft.

Konsekvensen kan være lettere smerter i enkelte deler av ryggen, eller i verste fall mer alvorlige plager som utglidning eller prolaps.

Ryggmassasje reduserer ryggsmerter

Massasje kan være en effektiv og avslappende behandling for å få bukt med smerter i ulike deler av ryggen. Ettersom ryggen er en stor og viktig kroppsdel, vil stimulering av denne gi en ekstra herlig følelse av velvære.

Ryggmassasje reduserer ryggsmerter

Noen fordeler med ryggmassasje:

  • løsner stivheter i korsrygg
  • øker bevegelighet
  • mykner stive muskler etter trening
  • utskiller smertedempende hormoner

Ryggmassasje for gravide

Ryggmassasje for gravide

Er du gravid og desperat etter en avslappende behandling med ryggmassasje? Som gravid kan man trygt få massasje, men det bør utføres av noen som vet hva de gjør.

Massørene på Baan Than Frogner har lang erfaring med å lindre smerte og redusere stress hos gravide.

Erfarne massører på Frogner

Ryggmassasje er en kunst som krever både kunnskap og erfaring. Noen av de vanligste muskelknutene kan sitte dypt og være vanskelig å finne eller nå. For å få optimal effekt må man bruke kraft og treffe de riktige punktene.

En massasjebehandling av rygg hos Baan Thai Frogner består av sømløse bevegelser tilpasset dine ønsker og behov. Ryggmassasjen kan være dyptgående og kraftfull eller myk og avslappende, avhengig av hva målet med behandlingen er.

Hvorfor ikke kombinere en ryggmassasje med en skulder- og nakkemassasje? Smerter i skuldre og nakke henger gjerne nært sammen med ryggplager. Ved å massere disse kan du oppnå ekstra god effekt og bryte en ond sirkel av ubehag.

Se gjerne våre ulike behandlinger og bestill time i dag!

Referanser

https://www.ninds.nih.gov/Disorders/Patient-Caregiver-Education/Fact-Sheets/Low-Back-Pain-Fact-Sheet

 

Del dette innlegget