Baan Thai Frogner AS

massasje for to oslo

Spa for to – kvalitetstid med parmassasje i Oslo

Blant hverdagens mange gjøremål og plikter kan det være vanskelig å finne tid til å pleie seg selv og forholdet. En parbehandling med massasje hos Baan Thai Frogner er en hyggelig og avslappende opplevelse å dele sammen!

Få et mer harmonisk forhold med massasje

Har du vært stresset, hatt det travelt på jobb eller ikke fått tid til din bedre halvdel på lenge, kan det skape trøbbel i paradis. Stress fører til dårlig humør og irritasjon, som igjen gjerne fører til krangler og dårlig stemning hjemme. Er dere inne i en vanskelig periode, kan det gjøre godt å ta en pust i bakken og prioritere litt etterlengtet kvalitetstid med kjæresten.

Hvorfor ikke unne dere en deilig parbehandling med massasje? En kjærestekveld hjemme ender ofte med at man ligger på hver sin sofa og trykker på mobilen mens man ser TV. En parmassasje fører til avslapping, reduserer stress og kan ha en dempende effekt på irritasjon og sinne. Nyt behandlingen i stillhet eller benytt anledningen til å prate med hverandre.

Den perfekte gaven til noen du er glad i

Et gavekort på velvære sies å være en av de mest omtenksomme gavene du kan gi til noen. Har du en venninne som har vært gjennom en tøff periode? Ta henne med på spa for å vise hvor mye hun betyr for deg!

Kanskje har du et par foreldre som fortjener en dag på spa, eller et vennepar som nylig har fått en baby?

Gi de muligheten til å slippe det de har i hendene, slik at de får tilbrakt verdifull tid sammen.

Bestill parmassasje hos Baan Thai Frogner

Vi på Baan Thai Frogner har utført parmassasje på en lang rekke par, og har selv sett den gode effekten dette kan ha på et forhold.

Vi sørger for å sette stemningen med dempet belysning, tente stearinlys og behagelige toner til du kommer.

Bestill time til parbehandling i dag!

Del dette innlegget