Baan Thai Frogner AS

Parmassasje

Vil du dele opplevelsen av thai massasje med din partner? Da passer parmassasje for dere! 

Vi i Baan Thai i Oslo og Asker tilbyr parmassasje. Du og din partner vil da bli behandlet samtidig. Vi tilbyr forskjellige behandlinger til parmassasje. Om dere prefererer aromaterapi, rygg, nakke og skuldermassasje eller klassisk thaimassasje er det bare å bestille time hos oss. 

Klassisk thaimassasje kombinerer teknikker fra akupressur og yoga. Denne behandlingen egner seg til behandling av anspenthet, stress og stivhet. 

Aromaterapi er en behandling som kombinerer massasje, lukt og bruk av eterisker oljer. 

Olje massasje behandling går ut på  å fokusere på berøring og trykkpunkt vil du få økt ro og lindring av ømme og stive muskler. 

Skulder og nakkemassasje er en massasjebehandling som er fokusert på å mykne opp og løsne bindevevs massen i skulder og nakke. 

Ryggmassasje fokuserer på å treffe forskjellige punkter og få muskulaturen stimulert til å løsne opp. 

Vi i Baan Thai i Oslo og Asker er erfarne massører og har mye kunnskap og lang erfaring innen massasjebehandling. Vi skreddersyr deres massasjebehandling til deres ønsker og behov. Noen ønsker en rolig og avslappende massasje, mens andre ønsker en massasjebehandling som går dypt inn i muskulaturen for å løse opp muskelknuter. Ta kontakt så finner vi den beste behandlingen du og din partner kan få. 

 

5 grunner til å velge parmassasje: 

  • Få økt velvære sammen med din partner! 
  • Overrask partneren med noe uforventet og utenom det vanlige. 
  • Opplev noe nytt ved å få massasjebehandling sammen. Ved å ta parmassasje får du og din partner en behandling som har vært praktisert i flere tusen år. Våre terapauter hos oss i Baan Thai i Oslo og omegn har lang erfaring med thaimassasje og vil gjøre behandlingen tilpasset deres behov. 
  • Få mer energi sammen! Gjennom thaimassasje vil ikke bare kroppen oppleve høyere velvære, men også få en energiøkning gjennom å åpne kroppens vitale livslinjer. 
  • Senk spenningen og fjern stress. Ved parmassasje vil du og din partner få fjernet stress og eventuelle spenninger dere har. Ved å gjennomgå en behandling hos Baan Thai i Oslo og omegn vil dere komme på samme velvære nivå samtidig. Som par vil deres energi og velvære vil bli høynet.

 

Les mer om de forskjellige massasje behandlingene vi tilbyr under tjenester.

 

Vi har tre lokaler på Frogner mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har også en avdeling i Asker. Velkommen til oss i Baan Thai for en forbedrende par massasje hos oss.