Baan Thai Frogner AS

Thai oljemassasje/ oljemassasje

Thai oljemassasje går ut på å fremme foryngelse og helsen i hele kroppen gjennom å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje. Gjennom å fokusere på berøring og trykkpunkt vil du få økt ro og lindring av ømme og stive muskler. 

Denne behandlingen er mer rettet mot avslapping enn klassisk thai massasje. Denne formen for behandling vil gi kroppen en beroligende effekt på nervesystemet og føre til at kroppen gir slipp på anspenthet og stress. 

Dette er en mildere form for klassisk thaimassasje og det brukes mer olje. Vi i Baan Thai i Oslo og Asker bruker allergivennlige oljer i vår behandling. Oljen hjelper hendene til massøren å gli lettere under behandlingen og oppleves som behagelig og forfriskende for huden. 

Thai olje massasje vil hjelpe deg med å avslappe, rehabilitere og er bra for blodsirkulasjonen til musklene i kroppen din. 

Thai medisinens teori går ut på at kroppen kan helbredes gjennom kroppens vitale livsenergi som strømmer gjennom Senlinjene. Denne livsenergien gir kraft til alle psykiske, fysiske og følelsesmessige prosesser. Så ved at senlinjene fungerer optimalt vil kroppen få økt velvære og forebygge sykdom. I kinesisk teori kalles denne livsenergien Qi og inderne kaller denne energien Prana. 

I likhet med klassisk thai massasje har oljemassasje historie som strekker seg tilbake 2500 år. Praksisen har kommer av thailandske munker som benyttet behandlingen som en del av medisinen. Les mer om klassisk thai massasje her: 

5 grunner til å velge oljemassasje: 

  • Fjern stress og bytt det ut med velvære. Etter en oljemassasje hos oss i Baan Thai i Oslo og omegn vil du komme ut mer avslappet og din velvære vil være bedre enn det den var. 
  • Få en mykere hud. Oljene som blir brukt ved oljemassasje er fuktighetsgivende og vil få huden din til å føles forfrisket.
  • Gjennom oljemassasje vil du få redusert blodtrykket og forbedret blodsirkulasjonen rundt i kroppen. 
  • Få opp energinivået. Etter en oljemassasje behandling vil du kjenne at du orker mer og at energinivået er høyere. 
  • Sov bedre. Etter endt oljemassasje er kroppen mer avslappet og du kan få en bedre nattesøvn. 


Vil du vite mer om ryggmassasje? 

Les mer om ryggmassasje her 

Baan Thai har tre lokaler på Frogner i Thomas Heftyes gate 52 og Bygdøy Allé 55/56 som er mellom Skøyen og Majorstuen. Vi har også en avdeling i Asker ved Knud Askers Vei 5. Velkommen til oss i Baan Thai for en behagelig og helseforebyggende massasje behandling!